Kort Denderleeuw: weer afspraken on line

Voortaan kunnen Denderleeuwenaren opnieuw online een afspraak maken voor een bezoek aan de dienst Burgerzaken in het administratief centrum. Bellen of mailen om een afspraak vast te leggen hoeft dus niet meer.

Via de nieuwe online afsprakenmodule op de gemeentelijke website kunnen ze meteen het voor hen meest geschikte tijdstip kiezen en aangeven voor welk product ze langskomen.  Het afhalen van bepaalde documenten zoals een reispas of rijbewijs kan wel nog steeds zonder afspraak aan het onthaal.

En uiteraard kunnen de meeste attesten en akten, meldingen of vergunningen aangevraagd worden via het digitaal loket. (ggm)

Georges Gielen schrijft en fotografeert al dertig jaar voor diverse kranten en weekbladen. Hij werkte jarenlang als eindredacteur voor de krant 'Het Nieuwsblad'. Bij de uitgeverij Lannoo publiceerde hij diverse reisgidsen over Zeeland, de Elzas en 'Logeren in een Stiltehotel'. Sinds 1987 maakt hij reportages voor magazines als 'Feeling', 'Grande', 'Elle', 'Plus Magazine' en nu dus ook 'Goeiedag'.

Nieuwsbrief Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Meer kort nieuws