Kort Welle: markt op donderdag

Denderleeuw start met een nieuwe wekelijkse donderdagmarkt in Welle. Normaal zou die een eerste keer doorgaan op donderdag 21 mei, maar door het coronavirus wordt ze voorlopig uitgesteld tot ten vroegste 2 juli.

Er hebben zo’n dertigtal standhouders interesse getoond, waaronder nogal wat kip aan’t spit-kramen. Maar er wordt gelet op genoeg variatie, zodat er ook kramen zijn met bloemen, honing, juwelen, charcuterie, ondergoed, lederwaren, fruit, hamburgers, brood, wafels, vis… Ze zullen op en rond het Welleplein en in de Hertstraat opgesteld staan. (ggm)

Georges Gielen schrijft en fotografeert al dertig jaar voor diverse kranten en weekbladen. Hij werkte jarenlang als eindredacteur voor de krant 'Het Nieuwsblad'. Bij de uitgeverij Lannoo publiceerde hij diverse reisgidsen over Zeeland, de Elzas en 'Logeren in een Stiltehotel'. Sinds 1987 maakt hij reportages voor magazines als 'Feeling', 'Grande', 'Elle', 'Plus Magazine' en nu dus ook 'Goeiedag'.

Nieuwsbrief Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Meer kort nieuws