Kort Denderleeuw: wachtzone recyclagepark

Door de dagelijkse files aan het recyclagepark van Denderleeuw besliste het gemeentebestuur  – in overleg met afvalintercommunale ILvA en het agentschap Wegen & Verkeer – om een wachtzone aan te leggen ter hoogte van de N208. Hiervoor werd een grasstrook naast de rijbaan met rijplaten uitgerust, zodat het verkeer aan de rotonde niet gehinderd wordt.

Daarvoor moet wel een fietspad gekruist worden, wat de nodige voorzichtigheid vraagt. Door de drukte is het raadzaam, indien mogelijk, nog even te wachten met afval meebrengen. (ggm)

Georges Gielen schrijft en fotografeert al dertig jaar voor diverse kranten en weekbladen. Hij werkte jarenlang als eindredacteur voor de krant 'Het Nieuwsblad'. Bij de uitgeverij Lannoo publiceerde hij diverse reisgidsen over Zeeland, de Elzas en 'Logeren in een Stiltehotel'. Sinds 1987 maakt hij reportages voor magazines als 'Feeling', 'Grande', 'Elle', 'Plus Magazine' en nu dus ook 'Goeiedag'.

Nieuwsbrief Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Meer kort nieuws