Kort Denderleeuw: gratis voedselpakketten

Normaal bieden in Denderleeuw het OCMW en verschillende organisaties voedselpakketten voor gezinnen die het financieel moeilijk hebben. Maar die voedselbedeling kon in maart niet doorgaan door de coronacrisis.

Nu zorgt de gemeente Denderleeuw zelf dat kwetsbare gezinnen die gratis voedselpakketten toch kunnen krijgen. ‚ÄúLiefst 140 kwetsbare gezinnen hebben zo‚Äôn pakket mogen ontvangen‚ÄĚ, zegt schepen van Sociale Zaken Sofie Renders. ‚ÄúEigen personeel en de vzw Samenlevingsopbouw brengen het voedsel aan huis.‚ÄĚ (ggm)

Georges Gielen schrijft en fotografeert al dertig jaar voor diverse kranten en weekbladen. Hij werkte jarenlang als eindredacteur voor de krant 'Het Nieuwsblad'. Bij de uitgeverij Lannoo publiceerde hij diverse reisgidsen over Zeeland, de Elzas en 'Logeren in een Stiltehotel'. Sinds 1987 maakt hij reportages voor magazines als 'Feeling', 'Grande', 'Elle', 'Plus Magazine' en nu dus ook 'Goeiedag'.

Nieuwsbrief Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Meer kort nieuws