Nieuw: een rouw- en verliescoach

“Ik luister graag naar mensen,” laat Carine De Bolle (foto) uit Denderleeuw op haar webstek weten. De Bolle toont zich een bezig bijtje. Creatief met ‘dot painting’, keramiek, lezen, muziek, uitwaaien aan zee, dans, intuïtief schilderen… draagt ze ook al een hele rugzak mee met de gevolgen van hooggevoeligheid, burnout, onvervulde kinderwensen, rouw- en verlieservaring.

Ze is daar uiteindelijk sterker uitgekomen, zegt ze zelf, en wil die ervaring delen. Ze volgde een opleiding als Life Coach en specialiseerde zich als ‘Rouw- en verliescoach’. “Mijn missie is om mensen, kinderen en jongeren te begeleiden bij moeilijke uitdagingen”, zegt ze. “Het doel is voldoende draagkracht en veerkracht te vinden, om het leven opnieuw te omarmen. “

“Achter elk verlies schuilt een uitdaging om eruit te leren, om sterker te worden en vooral om je eigen kracht te ontdekken. Je hoort me niet zeggen dat het makkelijk is, maar moeilijk gaat ook. Soms wordt rouw ‘geparkeerd’, omdat de continuïteit van het dagelijkse leven dat nu eenmaal vraagt. Wanneer echter je dagelijks functioneren in het gedrang komt, is professionele hulp vaak een duwtje in de rug.”

Voor alle info: Carine De Bolle (0499-252.413).

Georges Gielen schrijft en fotografeert al dertig jaar voor diverse kranten en weekbladen. Hij werkte jarenlang als eindredacteur voor de krant 'Het Nieuwsblad'. Bij de uitgeverij Lannoo publiceerde hij diverse reisgidsen over Zeeland, de Elzas en 'Logeren in een Stiltehotel'. Sinds 1987 maakt hij reportages voor magazines als 'Feeling', 'Grande', 'Elle', 'Plus Magazine' en nu dus ook 'Goeiedag'.

Nieuwsbrief Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Je zou ook interesse kunnen hebben in...