Kort Denderleeuw: werken Toekomststraat

Vanaf woensdag 1 april (geen aprilgrap) start een aannemer met het vernieuwen van een gedeelte van het wegdek in de Toekomststraat te Denderleeuw. Daardoor wordt de Toekomststraat afgesloten ter hoogte van de bibliotheek. De bestaande betonplaten worden vervangen door asfalt vanaf de bib-parking tot aan het kruispunt met de Vrijheidsstraat. Aan bewoners wordt gevraagd om voertuigen niet in de garage en buiten de werkzone te parkeren. De bushalte van De Lijn nabij de bib wordt zolang niet bediend. De bib-parking zal eveneens niet toegankelijk zijn. Het einde van de werken is normaal voorzien tegen 30 april. (ggm)

Georges Gielen schrijft en fotografeert al dertig jaar voor diverse kranten en weekbladen. Hij werkte jarenlang als eindredacteur voor de krant 'Het Nieuwsblad'. Bij de uitgeverij Lannoo publiceerde hij diverse reisgidsen over Zeeland, de Elzas en 'Logeren in een Stiltehotel'. Sinds 1987 maakt hij reportages voor magazines als 'Feeling', 'Grande', 'Elle', 'Plus Magazine' en nu dus ook 'Goeiedag'.

Nieuwsbrief Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Meer kort nieuws