Kort Denderleeuw: gemeenteraad op slot

De gemeenteraad en de OCMW-raad in Denderleeuw gaan op donderdag 26 maart – ondanks de coronacrisis  – nog steeds door, maar dan wel zonder publiek en pers. Het worden besloten zittingen. Ook de locatie wordt gewijzigd: in plaats van in het gemeentehuis, gaat de gemeenteraad door in zaal Den Breughel (Dorp). Die zaal is groter, zodat de raadsleden meer verspreid kunnen vergaderen. In andere gemeenten wordt de gemeenteraad uitgesteld of gebeurt die virtueel.

Georges Gielen schrijft en fotografeert al dertig jaar voor diverse kranten en weekbladen. Hij werkte jarenlang als eindredacteur voor de krant 'Het Nieuwsblad'. Bij de uitgeverij Lannoo publiceerde hij diverse reisgidsen over Zeeland, de Elzas en 'Logeren in een Stiltehotel'. Sinds 1987 maakt hij reportages voor magazines als 'Feeling', 'Grande', 'Elle', 'Plus Magazine' en nu dus ook 'Goeiedag'.

Nieuwsbrief Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Meer kort nieuws