Shopping Night in cadeau-stemming!

Na het succes van de voorbije drie edities komt er op donderdag 28 en vrijdag 29 november opnieuw een ‘Pop-Up Shopping Night 2019’ in de showroom van Interieur Van der Waerden, aan de Steenweg 480 in Denderleeuw. Niet minder dan veertien lokale winkels slaan de handen in elkaar en zorgen voor twee trendy avonden, telkens van 19 tot 23 uur. Elk van de deelnemende handelaars zal zijn waar etaleren in de huiselijke decors van Interieur Van der Waerden. Dat gaat van pralines en hapjes over wijn tot brillen, kleding, verzorgingsproducten en setjes lingerie. Bovendien kunnen de bezoekers er genieten van de foto’s van Yves Nevens Fotografie. Elke bezoeker ontvangt sowieso een mooi geschenk. Wie niet vlakbij kan parkeren, kan terecht in de ruime parking Sportpark Stadionlaan waar een VIP-shuttle je naar Van der Waerden brengt. Gratis inschrijven is wel verplicht via www.popupshoppingnight.be of tel. 053-668.645. (ggm)

Georges Gielen schrijft en fotografeert al dertig jaar voor diverse kranten en weekbladen. Hij werkte jarenlang als eindredacteur voor de krant 'Het Nieuwsblad'. Bij de uitgeverij Lannoo publiceerde hij diverse reisgidsen over Zeeland, de Elzas en 'Logeren in een Stiltehotel'. Sinds 1987 maakt hij reportages voor magazines als 'Feeling', 'Grande', 'Elle', 'Plus Magazine' en nu dus ook 'Goeiedag'.

Nieuwsbrief Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Je zou ook interesse kunnen hebben in...