Opnieuw Fanclubdag voor Stones-fans!

LUC VD HOEVENOns land beschikt sinds 1990 over een heuse Rolling Stones fanclub ‘Sticky Fingers’, al staan hun activiteiten de laatste tijd op een laag pitje. Maar kijk, de Rolling Stones geven zelf het goede voorbeeld en touren rond als jonge veulens. “Reden genoeg om het contact onder de fans terug aan te halen en een nieuwe Rolling Stones Fanclubdag te organiseren”, zegt fanclub-stichter Luc Van der Hoeven. “Wie eens fan is van de Rolling Stones blijft dat en ongetwijfeld zijn de kinderen en kleinkinderen dat ook geworden. De Fanclubdag gaat door op zondag 10 november in zaal Den Breughel, Dorp 11, Denderleeuw. We starten om 12 uur en sluiten de deuren om 22 uur.“
De fandag wordt alleszins het mekka voor de echte Stones-fan. Er is een muziekbeurs met cd’s en vinyl, een fotobeurs met exclusieve foto’s van een persoonlijke fotografe van de Stones en vanaf 18 uur rockt de live-band ‘Brussels’ Affair’ die beschouwd wordt als ‘s lands beste Rolling Stones coverband. De toegang bedraagt 8 euro, drankje inbegrepen. Dat belooft ongetwijfeld een nostalgische avond te worden, waarna iedereen zal zuchten: ‘It’s only rock ‘n roll
 but we like it! (ggm)

Georges Gielen schrijft en fotografeert al dertig jaar voor diverse kranten en weekbladen. Hij werkte jarenlang als eindredacteur voor de krant 'Het Nieuwsblad'. Bij de uitgeverij Lannoo publiceerde hij diverse reisgidsen over Zeeland, de Elzas en 'Logeren in een Stiltehotel'. Sinds 1987 maakt hij reportages voor magazines als 'Feeling', 'Grande', 'Elle', 'Plus Magazine' en nu dus ook 'Goeiedag'.

Nieuwsbrief Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Je zou ook interesse kunnen hebben in...