KSA organiseert derde Broekfeesten

KSA Welle, de Wellese jeugdbeweging voor jongens, organiseert op zaterdag 7 september hun derde ‘Broekfeesten’ in het Broekpark van Welle. Op het programma vanaf 15.30 uur: volksspelen, springkastelen en een heuse ‘Survival Run Stormbaan’ met tal van hindernissen. Vanaf 17.30 zorgen drie live-bands voor de nodige ambiance: Strings Attached, Brass4U en BUMP. Inschrijven voor de BBQ kan via www.broekfeesten.be. Eind dit jaar wordt het Broekpark het nieuwe thuis in de nieuwe lokalen van KSA Welle, met de meisjes jeugdbeweging Chiro Welle en jeugdhuis JC Pingie. Op zondag 22 september start het nieuwe werkjaar voor KSA Welle. (ggm)

Georges Gielen schrijft en fotografeert al dertig jaar voor diverse kranten en weekbladen. Hij werkte jarenlang als eindredacteur voor de krant 'Het Nieuwsblad'. Bij de uitgeverij Lannoo publiceerde hij diverse reisgidsen over Zeeland, de Elzas en 'Logeren in een Stiltehotel'. Sinds 1987 maakt hij reportages voor magazines als 'Feeling', 'Grande', 'Elle', 'Plus Magazine' en nu dus ook 'Goeiedag'.

Nieuwsbrief Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Je zou ook interesse kunnen hebben in...