Verschillende asfalteringswerken in Asse

Van 7 t.e.m. 18 november voert aannemer Tiberghyn uit Gullegem, in opdracht van het gemeentebestuur, asfalteringswerken uit.

Deze vinden plaats in:

– Jozef Termoniastraat vanaf huisnummer 1 tot 33: op maandag 7 november frezen van de toplaag. Tijdens het frezen geldt een plaatselijk parkeerverbod en is er geen verkeer mogelijk. Na het frezen wordt de straat opengesteld. Op woensdag 9 november wordt de nieuwe asfaltlaag gegoten. Er geldt dan ook een parkeerverbod en er is geen verkeer mogelijk. De omleiding loopt in beide richtingen via Leon Gillardlaan, Hortensialaan en Spildoorn.

– Waarbeek vanaf huisnummer 32 tot 91: op dinsdag 8 november frezen van de toplaag. Tijdens het frezen geldt een plaatselijk parkeerverbod en is er geen verkeer mogelijk. Na het frezen wordt de straat opengesteld. Op donderdag 10 november wordt de nieuwe asfaltlaag gegoten. Er geldt dan ook een parkeerverbod en er is geen verkeer mogelijk. Bewoners kunnen de straat in/uit via Z.5 Mollem en Doren.

– Pastoriestraat: op maandag 7 november frezen van de toplaag. Tijdens het frezen geldt een plaatselijk parkeerverbod en is er geen verkeer mogelijk. Na het frezen wordt de straat opengesteld. Op woensdag 9 november wordt de nieuwe asfaltlaag gegoten. Er geldt dan ook een parkeerverbod en er is geen verkeer mogelijk. De omleiding loopt in beide richtingen via Smiskensveld, Schapenbaan, Poverstraat en Dorpsstraat.

– Arsenaalstraat, tussen Vronemeers en Neerstraat. Op dinsdag 8 november na 14.00 uur (na de dinsdagmarkt) frezen van de toplaag. Tijdens het frezen geldt een plaatselijk parkeerverbod en is er in dit gedeelte geen verkeer mogelijk. Na het

frezen wordt de straat opnieuw opengesteld voor het verkeer. Op dinsdag 15 november na 14.00 uur wordt de nieuwe asfaltlaag gegoten. Er geldt dan ook een parkeerverbod en er is dan tijdelijk geen verkeer mogelijk. Ter ontsluiting van de parking Hopmarkt geldt in Kattestraat tijdelijk tweerichtingsverkeer tussen Hopmarkt en Steenweg.

– Broekeweg: op woensdag 9 november frezen van de toplaag. Tijdens het frezen geldt een plaatselijk parkeerverbod en is er geen verkeer mogelijk. Na het frezen wordt de straat opengesteld. Op maandag 14 november wordt de nieuwe asfaltlaag gegoten. Er geldt dan ook een parkeerverbod en er is geen verkeer mogelijk. Bewoners kunnen de straat in/uit via Koensborre en Ten Broeke (tijdelijk tweerichtingsverkeer).

– Wilgendaal – Plataanlaan: op woensdag 9 en donderdag 10 november frezen van de toplaag. Tijdens het frezen geldt een plaatselijk parkeerverbod en is er verkeer mogelijk. Na het frezen wordt de straat opengesteld. Op maandag 14 en dinsdag 15 november wordt de nieuwe asfaltlaag gegoten. Het asfalteren gebeurt in verschillende fasen om de woningen zo veel als mogelijk bereikbaar te houden. Er geldt dan een parkeerverbod.

Indien er een huisvuilophaling is, vragen we om de huisvuilzakken buiten de werfzone te plaatsen.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk