VLS De Kleine Wereld knutselt voor de rusthuizen in Asse

In gewone tijden zijn de weken voor de kerstvakantie steeds een drukke bedoening in De Kleine Wereld. Iedereen maakt zich op voor de jaarlijkse Kersthappening, een heel gezellig familiemomentĀ op school als afsluiter van het eerste trimester en als voorbereiding op Kerstmis. Er wordt dan veel geknutseld en die kunstwerkjes worden dan te koop aangeboden naast heel wat lekkers. Dit jaar was dit niet het geval maar een mama bracht ons op het idee om iets te doen voor de mensen inĀ AsseseĀ rusthuizen. Iedereen reageerde enthousiast en op vrijdag 18 december werden rusthuizen Hingeheem en Hof ter Waarbeek verrast met mooie attenties en er werd natuurlijk ook aan het personeel gedacht.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk
Activiteiten van uw vereniging gratis in onze agenda? Klik hier!