Geen 11 november optochten

Asse houdt geen grote optochten of ceremonies met publiek aan monumenten voor de oud-strijders en oorlogsslachtoffers op 11 november. Burgemeester Koen Van Elsen (CD&V) zal wel bloemen neerleggen in naam van alle inwoners. Er gaan wel drie eucharistievieringen door.

Op 11 november zal om 10 uur in de Sint-Martinuskerk van Asse en om 11 uur in de Sint-Bavokerk in Zellik wel een eucharistieviering ter herdenking van de oud-strijders en oorlogsslachtoffers doorgaan. Op 15 november is dat om 10.30 uur het geval in de Sint-Jan de Doperkerk van Relegem. Op deze vieringen mogen maximaal veertig personen aanwezig zijn. Daarom moet er ingeschreven worden via NSB.Zellik@gmail.com of bij Jan Vanden Nest via 0473/86.38.51.

Nieuwsbrief Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Je zou ook interesse kunnen hebben in...