Nieuwe Dance Challenge ingeblikt in CC

Sommige bibliotheekbezoekers keken vreemd op naar de zwerm senioren die naar de spektakelzaal van het CC op Huinegem trokken. Niet om er één of ander seniorenvoorstelling te zien maar om mee te doen in het nieuwe Dance Challenge van VTM KIds.

ASSE VTM Kids kleinIn Dance Challenge moet Sarah Bossuwé (van Dansstudio Sarah) in 10 dansuitdagingen bewijzen dat ze genoeg skills in huis heeft om deel te mogen uitmaken van een mysterieus dansgezelschap dat het allerbeste dansteam van ons land wil worden. In elke aflevering zal ze tot het uiterste moeten gaan om op een creatieve manier de dance challenges tot een goed einde te brengen. Daarvoor schakelt ze de hulp van enkele professionals in.

Een aflevering van Dance Challenge werd donderdagnamiddag opgenomen in het CC in Asse. Sarah had een aantal senioren uitgenodigd om … neen, meer willen en mogen we u niet verklappen. Enkel dat het er gezellig aan toe ging.

Dance Challenge bestaat uit 10 afleveringen die je elke woensdagnamiddag om 14.05 uur kan volgen op VTM Kids. Herhaling op vrijdag van 17.10 tot 17.25 uur.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk