BREAKING: Delhaize brengt hoofdkantoor naar Zellik

We vernemen dat Delhaize zijn hoofdkantoor verhuist naar Zellik. De ondersteunende diensten van de groep worden ondergebracht in de voormalige gebouwen van de Persgroep. Ook de wijnbottelarij zal in het nieuwe complex onderdak krijgen. Delhaize zal het gebouwencomplex van WDP huren.

“Zo zal Delhaize al haar ondersteunende diensten op één locatie kunnen centraliseren. De verhuizing is gepland voor de eerste helft van 2020. De huidige bedrijfspanden in Sint-Jans-Molenbeek zullen worden verkocht,” schrijft Delhaize in een persbericht.

Het centraliseren van haar activiteiten in Zellik kadert in het efficiënter maken van haar organisatie en activiteiten. Op dit moment omvat de site in Zellik al de logistieke activiteiten, evenals het aankoop- en kwaliteitsdepartement van Delhaize. Met deze geplande verhuizing zullen zij het gezelschap krijgen van collega’s uit de andere ondersteunende diensten, zoals marketing, HR, IT, Technical, Legal, Corporate Affairs, Finance en alle andere diensten. Het gebouw en de inrichting zullen de allernieuwste aspecten van een modern kantoorgebouw hebben.

De verhuis van de ondersteunende diensten van Sint-Jans-Molenbeek naar Zellik is gepland voor de eerste helft van 2020. De medewerkers die nu in het kantoor op de Square Marie Curie in Anderlecht werken (IT-diensten voor Ahold-Delhaize Europa), zullen in 2020 ook naar het nieuwe hoofdkantoor in Zellik verhuizen.

Lees ook : De Persgroep verlaat Kobbegem in 2019

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk