Politie rekent Brusselse overvallers in Asse in

De daders van een gewapende overval in Brussel werden, na een spectaculaire achtervolging, ingerekend op het grongebied van Asse. De achtervolging werd aangevat in Brussel en liep verder op de Brusselse buitenring. Uiteindelijk werden de overvallers onder een houtstapel in Asse gevonden.

Het begon allemaal met een gewapende overval aan de Pagodenlaan in Brussel. De politie zette de achtervolging in. De gangsters vluchtten weg over de buitenring. Uiteindelijk konden ze ingerekend worden in Asse door de steun van de federale politie, die een helikopter stuurde, en de lokale politie. De overvallers verlieten in Asse hun voertuig en verstopten zich in een kleine opslagplaats voor brandhout. Daar konden ze uiteindelijk gearresteerd worden.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk