Opwijk ontploft

Nijdrop en de Jeugddienst-Jeugdraad Opwijk organiseren de grootste talentjacht uit de geschiedenis van de Sint-Paulusgemeente. Samen gaan ze op zoek naar talent in de streek! Al wie uitblinkt op een podium, goed is met taal, graag films inblikt, in een bandje speelt of er thuis op los danst hebben we nodig. Iets voor jou of een talent in jouw buurt? Lees vooral verder!

Tot 10 maart worden inzendingen ingewacht uit verschillende categorieĂ«n: van Muziek (band, solo, dj, producer, …), Beeld (tekenen, schilderen, fotografie, …), Woord (poĂ«zie, spoken word, …) tot Film en Performance (theater, dans, …). De geselecteerden mogen zich nadien gaan bewijzen op Opwijk Ontploft! op 30 april. Toon je kunsten en schrijf je in voor 10 maart.

Voorwaarden: De leeftijd van de deelnemers moet tussen de 14 en 30 jaar liggen (of minstens de helft van groepsleden tussen de 14 en 30). De deelnemers moeten in Opwijk of aangrenzende gemeente wonen (Asse, Baardegem, Merchtem, Buggenhout of Lebbeke – of minstens Ă©Ă©n lid woonachtig in Opwijk of aangrenzende gemeente).

Meer info via ben@nijdrop.be of 052/35.61.65.
Inschrijven kan via www.nijdrop.be/opwijktontploft

Nieuwsbrief Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Je zou ook interesse kunnen hebben in...