Verkeersmaatregelen voor begrafenis ereburgemeester

Naar aanleiding van de begrafenis van ereburgemeester Herman Van Elsen  op zaterdag 12 oktober om 10 uur in Asse-Terheide worden extra verkeersmaatregelen genomen:

  • Het Sint-Hubertusplein wordt parkeervrij gemaakt op 12 oktober vanaf 7 uur tot na de viering. Er blijven maximaal 5 parkeerplaatsen beschikbaar gedurende maximaal 15 minuten. De handelszaken op het Sint-Hubertusplein blijven bereikbaar via de omleiding.

  • De Kapellestraat wordt ter hoogte van de Sint-Hubertuskerk afgesloten  van 7 uur tot na de viering en is enkel toegankelijk via de omleiding Heuvelstraat/Lepelstraat

  • Op de N9 wordt ter hoogte van de kerk een tijdelijke snelheidsbeperking van 30 km/uur ingesteld.

  • De grote parking ‘Oostkouter’ langs de Kapellestraat is bereikbaar via de omleiding Heuvelstraat/Lepelstraat.

De eucharistieviering wordt integraal uitgezonden op een buitenscherm en het publiek kan de plechtigheid volgen van op het Sint-Hubertusplein.


Samen vanuit Asse/Merchtem/Opwijk naar de Bellekouterhal in Affligem rijden voor je boosterprik?

De komende weken maken dagelijks honderden mensen deze verplaatsing. Maar omdat dit niet voor iedereen evident is, lanceert Goeiedag een eenvoudige tool waar inwoners van Asse, Merchtem en Opwijk zich kunnen opgeven indien je iemand kunt meenemen of indien je op zoek bent naar vervoer. Ga naar onze speciale pagina boosterprik-AMO voor alle info.

Nieuwsbrief Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Je zou ook interesse kunnen hebben in...