Kunst in het coronatijdperk


Evenementgegevens


“Kunstkring Strombeek-Bever” is een blijvende waarde voor wie houdt van boeiende tentoonstellingen. De kunstvrienden vinden het dan ook belangrijk voor zichzelf en voor hun publiek om constant nieuwe uitdagingen aan te gaan. Ook tijdens de zware lock down bleven ze niet bij de pakken zitten. Van zaterdag 12 tot en met maandag 21 september 2020 stellen de kunstenaars hun nieuwe werken tentoon in het Cc Strombeek, Gemeenteplein z.n. te Strombeek-Bever.

Midden tussen de vele werven wordt deze tentoonstelling een ware culturele oase. Op reservatie én volledig coronaproof, kan je elke namiddag tussen 14.00 en 18.00 uur gratis op ontdekkingstocht tussen een gevarieerd artistiek aanbod. Per tijdspanne mogen slechts een beperkt aantal bezoekers tegelijk binnen.

Reserveren is aanbevolen en kan: – via de website www.kunstkringstrombeekbever.be, – per mail naar kunstkringstrombeekbever@gmail.com,

Cultuur beleven betekent voor ons genieten, daarom hebben we uitgebreide maatregelen genomen om je bezoek aan het Cc Strombeek in alle veiligheid te laten verlopen. Hieronder vind je de noodzakelijke richtlijnen. – De bezoeken gebeuren individueel of door personen uit dezelfde bubbel. – Draag bij voorkeur een mondmasker en hou je aan de regels van social distancing: bewaar een afstand van minstens anderhalve meter van andere personen. We hebben signalisatie voorzien die je daarbij helpt. Onze aanwezige kunstenaars houden tevens een oogje in het zeil.


  • Organisator/vereniging: Kunstkring Strombeek-Bever
  • E-mail: kunstkringstrombeekbever@gmail.com
  • Telefoon:
  • Website: http://www.kunstkringstrombeekbever.be

Blader door de agenda

Royaal Lokaal

Royaal Lokaal