Creatieve Hout-Workshop


Evenementgegevens


Na het zeer grote succes van onze houtworkshop rond Halloween in 2019  zet D’Hont Houtimport ook in 2021 met veel plezier zijn deuren open voor een houtworkshop 2.0!

Op vrijdag 29 oktober vanaf 19.00 verwelkomen zij jong en oud voor een nieuwe avond vol creativiteit en (eigen) inspiratie. Het Halloweenthema van de vorige keer breiden we deze keer een beetje uit… we maken er “griezelig mooi of mooi griezelig van”.

Een waaier van prachtige producten die de natuur ons gratis ter beschikking stelt, zullen ieders fantasie prikkelen, hetgeen ongetwijfeld net zoals tijdens de vorige workshop zal  uitmonden in een mooie collectie unieke kunstwerken! Degenen die tussendoor hun creatieve brein willen voeden om wat verse ideeën te krijgen, kunnen terecht in het zoete hoekje, waar huisgemaakt gebak met koffie beschikbaar zullen zijn aan heel democratische prijzen.

Redenen genoeg dus om niet langer te twijfelen, en alvast onmiddellijk  in te schrijven. Dit kan door storting van 14,00 EUR op rekeningnummer BE05 4412 5182 4175 van vzw De Mark, met vermelding van “Houtworkshop”.

Inschrijven kan tot uiterlijk 15 oktober.


  • Organisator/vereniging: vzw De Mark Bever-Galmaarden-Herne
  • E-mail: andreprove@hotmail.com
  • Telefoon: 054/589.217
  • Website: https://www.vzwdemark.be

Blader door de agenda

Royaal Lokaal

Royaal Lokaal