Kort Affligem: op zoek naar vandalen

In de nacht van 15 juli hebben vandalen diverse vernielingen aangebracht in zo’n elf straten van Teralfene. Telenet-distributiekastjes, ruitenwissers, de grot en brievenbussen werden geviseerd in onder meer de Spoorweglaan, Driesstraat, Tulpenlaan, Azalealaan, Balleistraat, Steenbergstraat, Krekelweg, Krokussenlaan, Begonialaan, Mollenhoekstraat en in de omgeving van de kerk.

De politiezone TARL doet nu een oproep naar beeldmateriaal, getuigen en/of eventuele slachtoffers. Naar verluidt zijn er extra overlastpatrouilles op de baan, die meteen ter plaatse kunnen komen. (ggm)

Georges Gielen schrijft en fotografeert al dertig jaar voor diverse kranten en weekbladen. Hij werkte jarenlang als eindredacteur voor de krant 'Het Nieuwsblad'. Bij de uitgeverij Lannoo publiceerde hij diverse reisgidsen over Zeeland, de Elzas en 'Logeren in een Stiltehotel'. Sinds 1987 maakt hij reportages voor magazines als 'Feeling', 'Grande', 'Elle', 'Plus Magazine' en nu dus ook 'Goeiedag'.

Nieuwsbrief Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Meer kort nieuws