Kort Affligem: geen feesten of kermissen

In Affligem vinden er deze zomer geen kermissen of feesten plaats. Het gemeentebestuur volgt daarmee de federale richtlijn, die tot en met 31 augustus geen grote evenementen toelaat.

Voor Affligem betekent dit concreet dat zowel de Pajottenfeesten van de scouts, de Sinksenkermis in Hekelgem en de Bleregemkermis worden geannuleerd. Ook de tiende verjaardag van het licht geschifte gezelschap Zot van Teralfene – gepland voor 1 augustus – wordt afgelast.

Voorlopig gaat Kermis Teralfene met de Zotsfeesten tijdens het eerste weekend van september nog wel door. (ggm)

Georges Gielen schrijft en fotografeert al dertig jaar voor diverse kranten en weekbladen. Hij werkte jarenlang als eindredacteur voor de krant 'Het Nieuwsblad'. Bij de uitgeverij Lannoo publiceerde hij diverse reisgidsen over Zeeland, de Elzas en 'Logeren in een Stiltehotel'. Sinds 1987 maakt hij reportages voor magazines als 'Feeling', 'Grande', 'Elle', 'Plus Magazine' en nu dus ook 'Goeiedag'.

Nieuwsbrief Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Meer kort nieuws