Kort Affligem: plantjes

Zaakvoerders David en Carla Cooreman-Segers van tuincentrum Seco in Affligem schenken een groot deel van hun voorraad hyacinten aan de 116 bewoners van het rustoord Van Lierde. “We kochten vorige week nog plantjes, omdat de weersvoorspellingen goed zaten”, vervolgt Carla Cooreman van Seco. “We dachten voor drukke dagen te staan, maar toen werd ons gemeld dat we de deuren moesten sluiten door de coronacrisis. We zitten dus met een voorraad die tegen 5 april niet meer verkoopbaar is. Vandaar dat we de hyacinten overhandigen aan de 116 bewoners van rustoord Van Lierde. Op die manier heeft er toch nog iemand plezier van die plantjes.” Dochter Lentl (11) maakte bovendien een tekening voor elke rusthuisbewoner, een leuke attentie!

Georges Gielen schrijft en fotografeert al dertig jaar voor diverse kranten en weekbladen. Hij werkte jarenlang als eindredacteur voor de krant 'Het Nieuwsblad'. Bij de uitgeverij Lannoo publiceerde hij diverse reisgidsen over Zeeland, de Elzas en 'Logeren in een Stiltehotel'. Sinds 1987 maakt hij reportages voor magazines als 'Feeling', 'Grande', 'Elle', 'Plus Magazine' en nu dus ook 'Goeiedag'.

Nieuwsbrief Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Meer kort nieuws