Christof Chapsis entertaint ‘coronafree’

Een leuke verrassing voor de liefst 116 bewoners van woonzorgcentrum ‘Van Lierde’ in Affligem en de tientallen personeelsleden: ze kregen een optreden van allround zanger en entertainer Christof Chapsis!

“Ik ben net als zoveel zangers en artiesten het slachtoffer van de coronacrisis”, vertelt Chapsis. “Maar ik wil niet bij de pakken zitten. Om de vele bewoners en personeelsleden van wzc Van Lierde een hart onder de riem te steken, zorgde ik voor een speciaal optreden.”

Een en ander gebeurde in de prachtige tuin van het woonzorgcentrum, waardoor iedereen ‘coronafree’ kon meeluisteren via het raam of vanaf het balkon. De bewoners waren alvast laaiend enthousiast over dit lichtpuntje tijdens deze moeilijke periode.

Christof is naar eigen zeggen een showbizzbeest. “Mensen komen me na een optreden soms zeggen dat ik een bom vol energie ben”, lacht hij. Naast Borsato spiegelt Christof zich aan De Romeo’s, Christoff, Stan van Samang en – internationaal – aan Bruno Mars. Het initiatief wordt binnenkort belicht in het VTM-programma ‘Helden van Hier’.

Georges Gielen schrijft en fotografeert al dertig jaar voor diverse kranten en weekbladen. Hij werkte jarenlang als eindredacteur voor de krant 'Het Nieuwsblad'. Bij de uitgeverij Lannoo publiceerde hij diverse reisgidsen over Zeeland, de Elzas en 'Logeren in een Stiltehotel'. Sinds 1987 maakt hij reportages voor magazines als 'Feeling', 'Grande', 'Elle', 'Plus Magazine' en nu dus ook 'Goeiedag'.

Nieuwsbrief Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Je zou ook interesse kunnen hebben in...