Showqueen Fren Finé met eregast Jacky Lafon

De gemeente Affligem, de Boscrossvrienden en Bleregemkermis presenteren voor de vierde maal hun jaarlijkse revue-avond op zaterdag 7 maart, in zaal De Bellekouter aan de Bellestraat in Affligem. Deze revue-show onder het thema ‘Arabian Nights’ brengt onder meer hulde aan showqueen Fren Finé, die reeds acht jaar op de planken staat. Fren Finé is de artiestennaam van Tom Vermoesen uit Hekelgem (Affligem). “Als kind vond ik het al fijn om hoge hakken te dragen en een kleed van ons boma”, lacht Fren. “Zo’n acht jaar geleden heb ik zotweg deelgenomen aan een free podium en uiteindelijk is dit van een hobby gegroeid naar een bijberoep. Ik treed in zowat heel Vlaanderen op in cafés, scholen en straatfeesten, maar de revue-show wordt iets speciaal, met oosterse decors, veel mooie kostuums en heel wat gastartiesten.” Die gastartiesten zijn onder meer Miss Travestie België ‘Dina Delvaux’, Showqueen ‘Farah Night’ en Miss Travestie Antwerpen 2018 “Chatteloe”. Dit alles in combinatie met het showballet ‘D-danceproductions’. Speciale eregast wordt zonder twijfel zangeres en actrice Jacky Lafon – vooral bekend als Rita in de VTM-soap ‘Familie’ – maar nog steeds een van de attracties in Het Witte Paard in Blankenberge, met Laura Lynn en Luc Steeno. Jacky Lafon zal een live-repertoire brengen, met enkele sketches. “Mijn grootste voldoening is mensen zien lachen en een leuke avond bezorgen”, aldus nog showqueen Fren Finé. Kaarten (€ 25) – verkrijgbaar in drie formules – worden bij voorbaat gereserveerd bij Tom Vermoesen (tel. 0492-398.229) of Giovanni Desmedt (tel. 0476-778.999). Of via de Facebook-pagina. (ggm)

Georges Gielen schrijft en fotografeert al dertig jaar voor diverse kranten en weekbladen. Hij werkte jarenlang als eindredacteur voor de krant 'Het Nieuwsblad'. Bij de uitgeverij Lannoo publiceerde hij diverse reisgidsen over Zeeland, de Elzas en 'Logeren in een Stiltehotel'. Sinds 1987 maakt hij reportages voor magazines als 'Feeling', 'Grande', 'Elle', 'Plus Magazine' en nu dus ook 'Goeiedag'.

Nieuwsbrief Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Je zou ook interesse kunnen hebben in...