Walter De Donder: geen burgemeester meer?

Het is nog helemaal niet duidelijk, wat de plannen van Studio 100 zijn met Samson en Marie nu Studio 100-ba as Gert Verhulst na 30 jaar stopt als ‘Gertje’. Er wordt duidelijk wel gedacht aan een nieuwe show maar of dat nog met de vertrouwde figuren Walter De Donder, Koen Crucke en Walter Baele is, valt nog af te wachten.

“Als ik mag, blijf ik graag de burgemeester van Samson spelen”, laat de burgemeester van Affligem, Walter De Donder, aan Radio 2 alvast weten. De Donder vindt Marie een goede keuze. “Ze is een frisse wind tussen al die oudere mannen, met heel wat camera-ervaring. Ze is ook letterlijk met Samson opgegroeid.”

Studio 100 heeft in ieder geval een hele reeks afscheidsshows achter de rug. In Plopsaland De Panne maakte de Kerstshow tijdens de kerstvakantie plaats voor de familiemusical ‘Assepoester’ met volledig Vlaamse cast.

Georges Gielen schrijft en fotografeert al dertig jaar voor diverse kranten en weekbladen. Hij werkte jarenlang als eindredacteur voor de krant 'Het Nieuwsblad'. Bij de uitgeverij Lannoo publiceerde hij diverse reisgidsen over Zeeland, de Elzas en 'Logeren in een Stiltehotel'. Sinds 1987 maakt hij reportages voor magazines als 'Feeling', 'Grande', 'Elle', 'Plus Magazine' en nu dus ook 'Goeiedag'.

Nieuwsbrief Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Je zou ook interesse kunnen hebben in...