Mediaketen Fnac komt in Kattestraat

De winkeketen Fnac heeft haar oog laten vallen op de binnenstad en gata ene filiaal openen in de Kattestraat. Dat is meteen een meerwaarde voor het winkelcentrum.

Fnac gaat zich huisvesten in het gebouw van de vroegere Esprit kledingszaak. Naast de komst van Zara, in de Nieuwstraat, nu ook een topper voor verkoop van muziek, boeken, pc’s…

Caroline Verdoodt (N-VA), schepen van Ruimtelijke ordening: “Met al eerder Zara en nu Fnac trekken we de nodige grote namen aan die voor een commerciële stimulans van ons Aalsterse handelscentrum moeten zorgen. De wil van zulke ketens om te investeren in Aalst, toont aan dat er opnieuw toekomst zit in onze Aalsterse binnenstad.”

“Als schepen van Lokale en Sociale Economie ben ik zeer verheugd met de komst van Fnac. Door zo’n grote speler verhoogt de attractiviteit van ons winkelhart en daarbij wordt een nieuwe werkgelegenheid van 19 nieuwe personeelsleden gecreëerd,” dixit Katrien Beulens (CD&V).